Glaszetten nieuwbouw / renovatie

Glaszetten – nieuwbouw

Glasservice Nederweert staat voor u klaar om een complete service te verlenen voor nieuwbouwprojecten. Voor glaszetten en het monteren van aanverwante artikelen in Nederweert en omgeving.

In de loop der jaren heeft glasservice Nederweert een goede naam opgebouwd als het gaat om glas zetten voor nieuwbouwprojecten. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u snel de oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Onze glaszetters beschikken over de nodige ervaring en de gereedschappen om van glaszetten een snelle en professionele klus te maken.

Ervaring en vakmanschap zijn van groot belang, werken met glas kan gevaarlijk zijn. Ga daarom nooit zelf aan de slag, maar laat het aan vakmensen over.

Glaszetten nieuwbouw / renovatie

Glasservice Nederweert – een greep uit de mogelijkheden

 • icon1

  Monteren en leveren van glazen puien / deuren

 • icon2

  Plaatsen dubbel- / isolerende beglazing.

 • icon5

  Plaatsen buitenbeglazing voor , deuren, daken, ramen.

 • icon3

  Plaatsen brandwerende beglazing

 • icon4

  Veiligheidsglas plaatsen

Nieuwbouwproject beglazing

Wanneer u op zoek bent naar een complete glasservice voor uw nieuwbouwproject, kunt u bij ons terecht. Los van bovenstaande mogelijkheden is ons assortiment zeer uitgebreid, neem dus gewoon even contact met ons op wanneer u vraag heeft naar glasservice in welke vorm dan ook. Wij leveren alle soorten glas en bieden een zeer brede service.

Glaszetten renovatie

Afhankelijk van de situatie bieden wij veel oplossingen wanneer u gaat renoveren. Het vervangen van kozijnen, plaatsen van dubbelglas, veiligheidsglas of glazen puien en deuren behoren allen tot de mogelijkheden bij renovatie.
Bij renovatie is het belangrijk dat een van onze glaszetters van te voren de situatie eens komt bekijken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Snel een scherpe offerte voor glas plaatsen

Glasservice Nederweert helpt u graag snel verder.

Snel een offerte ontvangen voor glasservice?
Neem eens contact met ons op, wij komen graag eens op locatie de situatie en uw wensen bekijken. Onze vakkundige monteurs denken met u mee over de ideale oplossing voor uw vraag.